About Me

Who I am?

Hallo, en welkom op mijn website. Ik ben Margo de Haas,  journalist en filmmaker en woon in Breda.

Ik ben journalist geworden omdat ik altijd op zoek ben naar verhalen die een impressie achterlaten in mensen hun hart. 

Mijn werk kenmerkt zich doordat ik de realiteit vastleg op een creatieve wijze en zo min mogelijk probeer in te grijpen in de realiteit, zodat alles zo authentiek mogelijk overkomt. Ik geloof namelijk dat een video meer indruk maakt als acties en emoties oprecht zijn en spontaan plaatsvinden. 
Tastbare beelden en voelbare emoties zijn het resultaat van mijn manier van werken. 

Met meer dan tien jaar ervaring in visuele storytelling, heb ik een grote variëteit aan films gemaakt in zowel Nederland als het buitenland. 
Van documentaire tot fictie film, en van promotie films tot reportages. Elk project maak ik met veel enthousiasme, en ik ben altijd op zoek ben naar een speciaal element waardoor het verhaal echt gaat leven. De kleine details, het verhaal achter het verhaal, de dingen die iemand uniek maken, de motivatie achter de motivatie, de ‘Why’. De dingen die ervoor zorgen dat de kijker zich verbonden voelt met het verhaal, met het onderwerp, met jouw bedrijf of jouw product. 

Ik geloof dat iedereen een verhaal heeft dat het waard is om verteld te worden. Alleen heeft niet iedereen de middelen, de expertise en de affiniteit met storytelling om dit op een manier te doen waardoor het ook de aandacht krijgt die het verdient. En daar wil ik graag bij helpen.

Met een achtergrond in journalistiek en een specialisatie in film, maak ik video’s die deze unieke verhalen visualiseren op een creatieve en innovatieve manier.

Of het nu gaat om een korte boodschap, een persoonlijk verhaal of een product of een bedrijf dat bezig is om een verschil te maken. Ik zoek altijd naar de beste manier om deze verhalen te vangen in bewegende beelden.

Als je enthousiast bent geworden, lijkt het me leuk om in contact te komen. Je bent altijd welkom voor een kop koffie om te brainstormen, of de mogelijkheden verder te verkennen.

Discover your visual story.

Get in touch

Send me an email

margo@arcasfilms.com

Give me a call

+31(0)6 42630516

Close Menu