Filmmaker & Journalist

Altijd al een video willen hebben die een blijvende indruk achterlaat bij mensen? Dan kan ik je helpen.

Door jouw verhaal op een aantrekkelijke manier te verbeelden, zorg ik dat jouw boodschap impact maakt en zorgt voor actie en/of verandering bij de doelgroep.

Ik ben Margo de Haas en ik ben filmmaker en journalist. De reden dat ik video’s maak is omdat ik mensen hun horizon wil verbreden. Ik geloof dat toegang tot informatie bijdraagt aan de mogelijkheid tot verandering. 

Met meer dan tien jaar ervaring in visuele storytelling, heb ik een grote variëteit aan films gemaakt in Nederland en het buitenland. Van documentaire tot fictie, en van promotiefilm tot reportage. Elk project maak ik met enthousiasme, omdat ik altijd op zoek ben naar dat speciale element waardoor het verhaal écht gaat leven

Ik zet mij in voor verhalen die iets bijdragen aan de wereld. Dit kan zowel op micro- als op macroniveau. Onderwerpen waarin ik mij specialiseer zijn duurzaamheid, sport, inclusie en natuur. 

De acties laat ik zoveel mogelijk in het moment plaatsvinden en ik zet zo min mogelijk in scène. Hierdoor ontstaat een authentieke setting waardoor het verhaal binnenkomt. Ik geloof in de puurheid van emoties, omdat emoties de drijfveer zijn achter acties. 
Het is mijn missie om video’s te maken die impact hebben.

Ik geloof dat iedereen een verhaal heeft dat het waard is om verteld te worden. Alleen heeft niet iedereen de middelen, de expertise en de affiniteit met storytelling om dit op een manier te doen waardoor het de aandacht krijgt die het verdient. Daar wil ik graag bij helpen.

Met een achtergrond in journalistiek en een specialisatie in film, maak ik video’s die verhalen visualiseren op een creatieve en innovatieve manier.

Of het nu gaat om een persoonlijk verhaal, een bijzondere gebeurtenis, of een bedrijf dat bezig is om een verschil te maken. Ik zoek altijd naar de beste manier om deze verhalen te vangen in bewegende beelden.

Als dit je aanspreekt, of als je meer informatie wilt, neem dan contact met me op. Daarnaast ben je altijd welkom voor een kop koffie om te brainstormen, of om de mogelijkheden verder te verkennen.


Discover your visual story

Close Menu